MIDEA VERTU
A Midea Vertu klímaberendezések a művészi formákat és kellemes színeket egyesítik. Modern külsejével a Midea Vertu légkondicionáló, bármely lakás, vagy otthon díszévé válhat. A Vertu 4 féle színvariációban áll rendelkezésre. A színeket az előlapok cseréjével tudjuk módosítani, így egy korábban megvásárolt Vertu klímaberendezéshez elegendő az előlap cseréje.

 

Oldal elemek
Oldal elemek

MIDEA VERTU DC INVERTER
A Midea VERTU Inverteres klímaberendezés a művészi formákkal és színekkel egyedülálló stílust teremt. Előlapjai cserélhetőek és összesen 4 féle színben elérhetőek. A készülék emellett inverteres teljesítmény vezérlést alkalmaz, így sok energia takarítható meg használatával. .

 


 

 

MIDEA ELIT
INVERTER

A Midea Elite Inverteres változatával akár 40% energiát is megspórolhat, digitális kijelzőjén mindig nyomon követhető a beállított hőmérséklet.
Az Elite széria szagatalanító
BIO szűrővel van szerelve.

 
 
 

MIDEA GLORY PLUS
A Midea Glory légkondicionálók letisztult külsővel és egyszerű megjelenéssel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a széles körű alkalmazást. A Midea Glory légkondicionálók modern, fehér színű műanyag burkolattal rendelkeznek. Az előlapot felnyitva könnyen megtaláljuk a légszűrőket, melyeket igény esetén könnyen ki is tisztíthatunk. A Midea Glory szériás légkondicionálók 5 féle teljesítményben kaphatóak, 1,8 kW-tól egészen 7,1 kW-ig.

 
Oldal elemek
Oldal elemek

MIDEA ABLAKKLIMA
A Midea ablakklíma készülékeket olyan helyekre ajánljuk, ahol a körülmények nem teszik lehetővé a split klímák felszerelését. A készülék már infra távirányítóval rendelkezik, így a magasba szerelt ablakklímát is kényelmesen tudjuk irányítani. A Midea 3 teljesítményű változatot kínál az ablakklímából

 

 


 


MIDEA LÉGCSATORNÁS

A légcsatornás klíma berendezések legfőbb előnye, hogy belül szinte semmi nem látható belőlük. A légcsatornás klímák beltéri egységei az álmennyezet felett helyezkednek el és csöveken keresztül juttatják el a hideg levegőt az álmennyezetben található nyílásokig, ahol a légbefúvás történik. A midea, ebből a típusból is több teljesítmény-tartományt kínál. .

 

 

 
 

LG MPS KÜLTÉRI
EGYSÉGEK

Az MPS (MULTI POWER SYSTEM) egy olyan technológiai remekmű, amely 2 vagy több kompresszort alkalmaz. Ezekből 1 fő kompresszor, míg 1 (vagy több) az extra kompresszor. Míg a fő kompresszor a működés során végig üzemel, az extra kompresszor(ok) a terhelés függvényében ki-be kapcsol(nak), így megakadályozzák az alacsony terhelés melletti fölösleges energiafelhasználást.


Oldal elemek
Oldal elemek

MIDEA
PÁRÁTLANÍTÓ

A MIDEA páramentesítők, párátlanítók alkalmasak: mosó konyhák, könyvtárak, alagsori helyiségek, téli kertek, magas páratartalmú lakó helyiségek, pincék, ruha szárítók

 

  

MIDEA MOBIL
Oda ahova más megoldás nem kínálkozik! Tehát messze nem csodaszer szinte csak hátrányai vannak egy osztott(split) klímával szemben. De egy nagy előnye még is csak van. Nem kell kültéri egységet felszerelni csak egy NA100 vagy NA150 átmérőjű rácsot.

 

 

 
 
Oldal elemek

MIDEA KÜLTÉRI
EGYSÉGEK

Élvezze a MIDEA légkondiciónálók által biztosított tiszta levegőt, a csendet, nyugodt környezetet! Műszaki fejlesztéseinél mindig elsődleges cél a minél egészségesebb légtisztító rendszer kialakítása, ill. környezetbarát berendezések előállítása.

 

  

MIDEA BELTÉRI
EGYSÉGEK

Élvezze a MIDEA légkondiciónálók által biztosított tiszta levegőt, a csendet, nyugodt környezetet! Műszaki fejlesztéseinél mindig elsődleges cél a minél egészségesebb légtisztító rendszer kialakítása, ill. környezetbarát berendezések előállítása.

 

 KLIMA MASTER KFT.-
MIDEA márkakereskedés

Székhely: 2200 Monor, Petőfi utca 28. - Telephely: 2200 Monor, Katona József utca 34.
Tel/Fax: 06 29/412-009 - Mobil: 06-20-576-7452, 06-20-989-6372 -  e-mail:
klimamaster@klimamaster.hu

Minden jog fenntartva